Les Ulleres del senyor Lorenzo

El passat dilluns va haver-hi un ple a l’Ajuntament de Cunit. Em va sorprendre només entrar, la presència de les càmeres de televisió, TV3 i TVE. Em vaig preguntar per què? Quina podria ser la raó que la televisió pública s’interessi per venir a Cunit, si segons el nostre govern municipal vivint al millor lloc del món. Després d’escriure uns quant articles al Diari Baix Penedès, em van dir que era un mentider, un mal educat i, el “colmo”, un feixista. Doncs ara resulta que els diaris nacionals, i les televisions també són unes mentideres, unes mal educades i per conseqüència, unes feixistes.

Vaig contemplar el ple no només amb els ulls i les orelles ben obertes, sinó que vaig intentar seguir el fil lògic, si existeix , del discurs del regidor Lorenzo. Resulta que ara s’han donat compte, a la fi, que s’han equivocat, que les coses no s’han fet bé, però que la llei no els permet d’anul·lar la procedura de la revisió cadastral fins d’aquí al 2012, quan podrien tornar a fer-ne una de nova, esperant que aquesta no torni a costa 1 milió d’euros.

Ara resulta, que la llei és important per l’equip de govern, abans , es veu que no ho era (il·legalment van donar un contracte a dit). Ara resulta que volen un compromís polític perquè el 2012 es faci una revisió del cadastre, per corregir deficiències, provocades per la seva mala gestió i la seva mala sensibilitat.

Els grups de l’oposició van proposar d’anar a Madrid, per demanar l’anul·lació del cadastre al ministeri i poder fer-ne una nova sense esperar al 2012. Però la resposta va ser No, No i No!

I jo em pregunto si de veritat tenim una alcaldessa que és senadora, que “treballa” a Madrid alguns dies a la setmana podria passar pel Ministeri i fer el tràmit, però per què no ho fa? Suposo que deu estar molt atrafegada amb la seva carrera política, i pensa més al seus interessos que als interessos de la gent del poble que, il·legítimament, dirigeix.

Dic il·legítimament, perquè si bé legalment és la nostra alcaldessa, legítimament no ho és, ho seria la persona que va guanyar les eleccions, i ella no ho va ser. La nova alcaldessa de Santa Coloma de Gramanet, va reconèixer, el que la nostra no ha fet, encara, que no va guanyar a les urnes sinó que ha estat una qüestió d’oportunisme.

Des de fa uns mesos, veig al senyor Lorenzo sense ulleres, no sé que li haurà passat, potser seria bo que tornés a posar-se-les, més que rés, perquè una cosa és la miopia visual i una altra, la miopia política!

2 comentaris

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s