Gràcies Javi, gràcies InstaCunit

Ahir dissabte en Javi, un dels administradors-impulsors d’InstaCunit, el perfil d’Instagram que sempre penja les millors fotos de Cunit, ens comunicava que deixava la seva tasca d’administradors, i des d’aquí li volia escriure quatre ratlles d’agraïment.

Encara me´n recordo com va néixer InstaCunit, i com ràpidament us veu posar d’acord amb el Lluis per tirar endavant el projecte d’InstaCunit. Me´n recordo encara el rotllo dels problemes que vàreu tenir amb el tema del nom, que no us deixaven posar Instagramers.

Com sempre, des d’Estambul, el crack del Jordi es va posar a la feina de trobar un logo per aquest projecte, com sempre no ens va decebre, i el logo de InstaCunit mola molt.

Desprès tu i en Lluis, cada dia penjant fotos, organitzant concursos, en fi , posant en valor Cunit el nostre poble.

Sempre em deies, el que diu molta gent, que vas venir a viure a Cunit, al Penedès Marítim, i que d’aquí ja no te mueves, que aquest indret de la geografia catalana té molt valor afegit, i que la gent a  vegades no valora, i que des de InstaCunit heu aconseguit posar, molt, en valor.

El projecte de decorar l’estació era i és tota una declaració d’intencions de la filosofia InstaCunit, ensenyar el que és Cunit, un cop arribes al nostre poble, aquest mes de gener, aprofitant la Festa Major petita, la tornarem a decorar.

I el projecte que també estem a punt d’enllestir de les postals, podrem tenir postals de les millors fotos de Cunit, gràcies a la vostra feina i paciència.

No vull allargar-me, has estat i sou tot un exemple d’estima pel poble, del que vol dir treballar pel poble sense esperar res a canvi, de col·laborar amb entitats i esdeveniments mítics del poble, en fi un Love Cunit en tota regla.

Et trobarem a faltar Javi, però segur que continuaràs ajudar a tirar endavant aquest poble des d’alguna altra banda, gràcies per aquest tres anys, i gràcies també al Lluis un altre Màster del Universo batejat a Cunit!!!

A tope InstaCunit!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s