La Comissaria Calafell-Cunit de Mossos d’Esquadra

Ahir el Parlament de Catalunya, i més concretament la Comissió d’Interior del Parlament, va donar llum verda per la creació de la nova Comissaria dels Mossos d’Esquadra pels municipis de Calafell i Cunit.

Una demanda sustentada amb dades i criteris objectius. Calafell i Cunit són dos dels municipis que presenten un major creixement demogràfic de Catalunya dels darrers anys. Un creixement que es ve consolidant des de fa més de vint anys.

A tot això cal afegir la infradotació de Mossos al Baix Penedès en la seva Comissaria del Vendrell. Malauradament el creixement demogràfic que pateix la comarca i els municipis del litoral no ve acompanyat del creixement dels serveis públics de la Generalitat. Això passa amb Mossos, metges, professors….

Creiem que aquesta nova Comissaria donarà una solució no només als municipis de la costa, sinó que de retruc permetran concentrar i centrar els esforços de la Comissaria del Vendrell a la resta de la comarca, recordem que la majoria de pobles no tenen ni policia local, i els Mossos són l’únic servei de seguretat amb que poden comptar.

La decisió del Parlament de Catalunya va rebre el vot afirmatiu de tots, i repeteixo tots els partits presents a la Comissió d’Interior excepte els de ERC. No s’entén com el partit del Govern del President Aragonès dona l’esquena al territori. una demanda que té un suport tant ampli i transversal, i que porta sent demanada pel territori des de fa molt de temps.

El Govern no només no pot donar l’esquena als pobles de Cunit i Calafell i el conjunt del Baix Penedès, ara el Govern no pot donar l’esquena i evitar donar suport a una demanda del Parlament de Catalunya, òrgan representatiu més importat del poble de Catalunya.

Des dels municipis continuarem apretant i amatents perquè des del govern s’impulsi el més aviat possible aquesta Comissaria, pel bé de la seguretat dels nostres ciutadans.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s