La unitat fa la força, endavant Baix Penedès

Avui, al Baix Penedès, s’ha materialitzat aquell lema que la unitat fa la força.

El Govern ha anunciat l’esperada, i reclamada, ampliació de l’hospital del Vendrell. Una infraestructura que ja va néixer petita, els increments demogràfics del Baix Penedès han estat bestials, i garantir la qualitat del servei urgia d’aquesta ampliació.

Vull posar en valor la unitat de tots els alcaldes i alcaldesses de la comarca per lluitar per un objectiu comú, més enllà dels partidismes i dels localismes. Aquesta unitat és la que ha aconseguit posar el Baix Penedès a l’agenda del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Des del primer dia que els alcaldes i alcaldesses del Baix Penedès vam fer pinya, que teníem clar aquest objectiu. Dignificar la comarca i aconseguir les infraestructures necessàries per garantir la qualitat de vida dels baixpenedesencs i baixpenedesenques.

Gràcies a la unitat hem aconseguit ampliar l’hospital, la gratuïtat interna de la C32, incorporar el Baix Penedès al programa de les 7 comarques per dinamitzar l’ocupació, i encara seguirem lluitant per seguir millorant el Baix Penedès.

Ha estat un honor i un orgull fer pinya amb el Quim, en Joan, l’Amadeu, en Gerard, l’Agnès, l’Ester, en Ramon, en Jordi, en Joan, en José, en Marc, la Virginia i en Kenneth.

I sobretot molt content que qui en surti guanyant sigui la ciutadania i el Baix Penedès.

I tant que existeix el Baix Penedès, seguim.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s