L’exemple de Cunit

cunit_beachFa uns dies apareixia a la llum pública un nou article de la secció local del PSC de Cunit. En aquest article exigia als membres del govern municipal de Cunit que renunciessin a la paga extra de nadal, com així ha estat pels 4 regidors als que fan referència.

Puc afirmar que estic d’acord amb el contingut d’aquest article i ja, abans de l’article esmentat, havia cregut convenient, com la resta dels altres companys regidors que hem renunciat a la paga extra de nadal, de renunciar a percebre aquesta paga en solidaritat amb la resta de treballadors de l’Ajuntament de Cunit.

Torno a repetir que estic d’acord amb el contingut d’aquest article, però em sembla un xic agosserat començar un article d’opinió amb la frase següent; “Exigim als regidors/es del Govern que donin exemple”, no tant per la exigència en si mateixa, legítima, sinó per l’emissor de l’article d’opinió, el PSC de Cunit.

Segurament acabaríem amb la paciència del lector si enumeréssim la infinitat d’exemples de mala gestió que es varen produir en els últims anys en el funcionament de l’Ajuntament de Cunit. No és una humil opinió meva, els números estan a la disposició de tothom que ho vulgui per veure els desgavells que va patir aquest municipi, principalment els quatre anys del darrer equip de govern municipal encapçalats pel PSC i el PP de Cunit.

Desgraciadament aquesta mala gestió no la patirem els propers quatre anys, la llosa de deutes acumulats que porta a sobre aquest municipi, condicionarà les properes generacions de cunitencs i cunitenques, i tot gràcies a una dolentíssima gestió municipal.

Però n’estic segur que ens en sortirem d’aquesta, el Cunit d’avui, però sobretot el Cunit del futur s’ho mereixen. Toca treballar i fer sacrificis per tal de reconduir la situació d’aquest Ajuntament, i això s’està fent per part dels regidors del govern, i sobretot, pels treballadors d’aquest Ajuntament.

Exigir donar exemple als regidors i regidores d’aquest govern, és legítim i fins i  tot diria obligatori, per a tots els càrrecs polítics, i en matèria de cost financer per aquest Ajuntament s’està donant exemple des del primer dia. Aquest equip de govern costa el quaranta per cent menys del cost total que tenia l’anterior equip de govern, aquest és un bon exemple. Aquest equip de govern no passa cap tipus de dietes a part del sou que perceben, ni tiquets de restaurants, ni de parking, ni esmorzars, ni res de res, cosa que no podem dir de l’anterior equip de Govern; aquest és també un bon exemple.

Podria continuar donant exemples, però no toca, crec que ha quedat demostrat un cop més la demagògia oportuna del PSC de Cunit. Quan no hi ha arguments polítics de pes, quan l’única arma política que et queda és la demagògia oportuna, queda clar que hi ha un problema de fons; la coherència humana i de retruc, política.

Un bon exemple del PSC de Cunit seria el de reconèixer, política i personalment, el mal que han fet a aquest poble i a les futures generacions que hi viuran. Un bon exemple del PSC de Cunit, seria que es fessin responsables del deute que van provocar a les finances del nostre municipi durant el seu mandat, fruit de la seva gestió.

Però com dèiem anteriorment és un problema de concepció, de la concepció de la coherència humana i de retruc política.

Sincerament espero que en els pròxims temps puguin solucionar aquest problemes de concepció perquè Cunit necessita que tots remem en la mateixa direcció, la correcta, i que Cunit passi de ser una excepció a ser un exemple, l’exemple de Cunit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s