El turisme motor del Baix Penedès

Aquest cap de setmana s’ha desenvolupat la tercera edició del Ebike del Penedès, pels camins de la nostra comarca.

Un esdeveniment que combina l’esport, el paisatge, la gastronomia i els vins del Baix Penedès. Més de 300 persones van poder gaudir d’allò que el Quim Masferrer definia com a Baix Paradís.

Des del Consell Comarcal del Baix Penedès i els Ajuntaments de la comarca vam sumar esforços perquè la gent s’endugués una bona impressió. Bellvei, Sant Jaume dels Domenys, La Bisbal del Penedès i Cunit van formar part d’una xarxa de complicitats amb l’únic objectiu de posar en valor el Baix Penedès.

Des del Consell Comarcal continuem treballant amb el desenvolupament estratègic del turisme com a motor econòmic i dinamitzador social del Baix Penedès. Senyalització de rutes temàtiques, esdeveniments enogastronòmics, esdeveniments culturals i esportius, posant èmfasi, en les potencialitats dels municipis de l’interior.

Promocionar l’interior de la comarca com a element complementari al turisme de costa, on la platja esdevé el gran actiu. L’interior del Baix Penedès té una riquesa natural, patrimonial, cultural, gastronòmica que cal posar en valor, i que dona identitat pròpia al turisme del Baix Penedès.

Pel proper més d’abril estem preparant una campanya de posicionament del nostre territori a les xarxes socials per preparar la temporada d’estiu.

I tota aquesta promoció englobada amb les estratègies del Consorci de Turisme del Penedès, un ens que promociona el territori en voluntat de fer vegueria i que és el millor entorn on programar estratègies turístiques pel Penedès.

Des del Consell Comarcal continuarem fent feina, per fer del turisme un dels motors del Baix Penedès.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s